Слон | VivoVerde - λύση μακροζωίας Slon.GR Logo
 Бриз 64 читать

Бесплатное ежемесячное издание «Бриз 64» теперь в электронной форме Читать БРИЗ 64
Архив газеты
Смотреть Русское ТВ онлайн!
FreeCurrencyRates.com

Юрист в Греции

Αφηνά Λεούσινα

28 Декабря 2012
 2 (+Вы) /851

VivoVerde - λύση μακροζωίας

VivoVerde - λύση μακροζωίας

Ο τρόπος   της  εναλλακτικής ιατρικής.

Κάθε ένας από εμάς έχει  ένα καταπληκτικό δώρο - τη ζωή. Πώς προσέχετε  εσείς αυτό το πολύτιμο δώρο της φύσηςΠροσέχετε την υγεία σας και τους ανθρώπους γύρο σας;

Αγαπητοί μου φίλοι έχω την τιμή μου να σας παρουσιάσω έναν καινούριο τρόπο της ζωής μας. Ο άνθρωπος είναι   ΤΣΕΛΟΒΕΚ   στα ρώσικα. ΤΣΕΛΟ είναι πρόσωπο, ΒΕΚ είναι αιώνας - πρόσωπο του αιώνα. Σημαίνει ότι ο θεός μας δημιούργησε για εκατό{100} χρόνια ζωής.  Εμείς πεθαίνουμε στα 60 η 70 χρόνια της ζωής. Γιατί τόσο αδικούμε τους εαυτούς μας;  Εμείς καθορίζουμε και φροντίζουμε τα αυτοκίνητα μας, τα διαμερίσματα, ηλεκτρικά είδη με μεγάλη αγάπη και στοργή. Προσεκτικά περιποιούμαστε στην καλή κατάσταση των παπουτσιών, ρούχων κ.τ.λ. Γιατί δεν κάνουμε την πρόληψη και συντήρηση στον οργανισμό μας;   

Γιατί περιμένουμε τις ασθένειες να μας κόψουν το λαιμό! Γιατί;Οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν τον 21ο αιώνα, αιώνα ΓΝΩΣΕΩΝ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΘέλω να σας θυμίσω τις λέξεις του μεγαλύτερου γιατρού της αρχαίας Ελλάδας- του Ιπποκράτη: «Ας δρα η τροφή μας ως φάρμακο και το φάρμακο ως τη τροφή».

 Επί 50 χρόνια οι σπουδαιότεροι γιατροί του κόσμου λύνουν το ευρύ φάσμα των προβλημάτων υγείας με την βοήθεια των ΒΕΠΟ  βιολογικών ενεργών προσθετών ουσιών.  Αυτές οι βιολογικές συνδέσεις ενισχύουν την υγεία σας και είναι τα πιο κατάλληλα για την μακροχρόνια εξάντληση, άμεση ανακούφιση και δράση. Χάρη στην φυσική τους σύνθεση είναι απόλυτα ασφαλή προϊόντα, εύκολα στην εφαρμογή και δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα στον οργανισμό μας όταν χρησιμοποιούνται σωστά.  Δυστυχώς, αυτά τα βιολογικά ενεργά συμπληρώματα δεν είναι γνωστά στην ιατρική επιστήμη, γεγονός που οφείλεται όχι μόνο στις κατακόρυφες μεταβολές κατά την διάρκεια της θεραπείας και το πως βλέπουμε το μέσο που αποσκοπεί ίαση μίας νόσου, αλλά και το τεράστιο ταραχώδες εμπορικό-οικονομικό όφελος των φαρμακοβιομηχανιών.

 Η χρήση των φαρμάκων προτιμάται στις κρίσιμες περιπτώσεις, αλλά η εφαρμογή των βιολογικών ενεργών ουσιών επιφέρει στην ευκολότερη λήψη των φαρμάκων.   Η χρήση των ακριβών χημικών φαρμάκων δεν είναι πάντα δυνατή λόγω των υφιστάμενων αντενδείξεων στη χρήση τους, ανάπτυξη των ανεπιθύμητων παρενεργειών και αλλεργικών αντιδράσεων. Έχουμε ξεχάσει εντελώς, ότι σχεδόν όλες οι ασθένειες του σύγχρονου πολιτισμού (υπέρταση, αλλεργία, διαβήτης κ.τ.λ.) έχουν άμεση σχέση με την δίαιτα. Μια ασθένεια εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της μη σωστής διατροφής και της μακροχρόνιας έλλειψης των βασικών βιοχημικών στοιχείων, που χρειάζεται η φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας.  

Γνωρίζατε, ότι στα γεύματα των ανθρώπων σήμερα πρέπει να έχει παραπάνω από 600 διάφορες ουσίες; Μόνο 9% (δηλαδή 54) από αυτές τις ουσίες έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Αυτές τις ουσίες πρέπει να παίρνει ο οργανισμός μας με συγκεκριμένες δόσεις.

Ο κλάδος της ιατρικής που χρησιμοποιεί στο οπλοστάσιό της τις ΒΕΠΟ  βιολογικών ενεργών προσθετών ουσιών   ή ως γνωστά αφυδατωμένα συμπλήρωμα διατροφής ονομάζεται συμπληρωματική. Η συμπληρωματική ιατρική παρουσιάζει σαν πρόσωπο την ελληνική οικολογική εταιρεία  'VivoVerde'  που προσφέρει την  διδασκαλία τον πολιτισμό της υγείας και  προσφέρει στην ελληνική αγορά  τα συμπλήρωμα διατροφής - τις ΒΕΠΟ – βιολογικά  ενεργά προσθετά  ουσίες .   Η εταιρεία έχει μια σειρά των  προϊόντων  για την υγεία: ιατρικά καλλυντικά, nanofilter για το νερό, η φθηνότερη και πιο μικρότερη στην αγορά της Ευρώπης. H 'VivoVerde” με σεβασμό και αγάπη στο περιβάλλον και στη φύση δημιούργησε μια σειρά προϊόντων καθαρισμού σπιτιού. Είναι ισχυρά και ασφαλή ταυτόχρονα. Χρησιμοποιεί από το 2007 την  καλύτερη μέθοδος για την προώθηση των προϊόντων που ονομάζεται MLM-πολυεπίπεδο  μάρκετινγκ. MLM, κατά τη γνώμη μου, είναι η διέξοδος από την κρίση της υπερ-παραγωγής αγαθών για τις επιχειρήσεις και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Περισσότεροι από 30000 ανθρώπους  είναι οι διστριμπούτορς (διανομείς και πελάτες) της εταιρείας 'VivoVerde”,  με έδρα στην Αθήνα. Τα καταστήματα και  η εκπαίδευση  πραγματοποιούνται σε όλες τις μεγάλες πόλεις στην  Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κομοτηνή,  Ιωάννινα ...

Σας προσκαλώ να γνωρίζατε πιο πολύτιμες πληροφορίες στις ιστοσελίδες  μου www.makrozois.afimet.com , www.mnogoletie.afimet.com . Σας προσκαλώ σε ένα σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη τη  κάθε Δευτέρα στις 6.00 μ.μ στο ξενοδοχείο  Egnatia Palace για να μελετήσετε  για την κουλτούρα της υγείας, μαζί με την ελληνική εταιρεία 'VivoVerde'.

Θα σας παρουσιάσω τον τρόπο για την αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας  για την «Έννοια της υγείας.'

 

 - Η επιθυμία θα είναι υγιείς πάντα!

 - Η ανάπτυξη θετικής σκέψης για να προσελκύσει μόνο θετικό.

- Η σωματική δραστηριότητα καθημερινά (πιθανώς 2-3 σχήματα μασάζ ανά έτος, με εξαίρεση την κατανάλωση των «ξινή» ποτά, πολύ απότομη και αλμυρά τρόφιμα).

- Προσπαθήστε να μην πίνετε αλκοολούχα ποτά σε μεγάλες ποσότητες και μην καπνίζετε.

 - Κοινωνικοποίηση του υγρού περιβάλλον του σώματος, χρησιμοποιώντας 2-,3 λίτρα υγρών καθημερινά.

 - Ο  καθαρισμός το σώμα  από των τοξινών τοξίνες, (2-3 φορές το χρόνο).

 - Μόνιμη ελευθερία από τα παράσιτα, ιούς, βακτήρια, μύκητες,             - Η απόκτηση όλες τις απαραίτητες καθημερινές ουσίες (28 αμινοξέα, 85 μέταλλα, 12 βιταμίνες, 7 ένζυμα και 3 απαραίτητες λιπαρές οξέα).

Ο οργανισμός μας χρειάζεται  600 διάφορες ουσίες,  τα οποία βρίσκονται σε 32 τύπους προϊόντων και στα 50 χιλιόγραμμα βάρος

Μετά, από όλα τα παραπάνω, να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε συμπλήρωμα διατροφής για να επιζήστε μακροχρόνια!;

 

Η ΥΓΕΙΑ καθώς η ζωή -  η προσωπική περιουσία!

Με αγάπη και εκτίμηση k. Αθηνά

 www.makrozois.afimet.com , www.mnogoletie.afimet.comсистема комментирования CACKLE


Последние комментарии
повышение квалификации