Слон | Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Μασάζ κοιλιακής χώρας Slon.GR Logo
 Бриз 64 читать

Бесплатное ежемесячное издание «Бриз 64» теперь в электронной форме Читать БРИЗ 64
Архив газеты
Смотреть Русское ТВ онлайн!
FreeCurrencyRates.com

Юрист в Греции

Анжела Пилавиду

26 Марта 2016
 1 (+Вы) /847

Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Μασάζ κοιλιακής χώρας

Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Μασάζ κοιλιακής χώρας

Πριν την έναρξη της συνεδρίας μασάζ και την επιλογή συγκεκριμένης τεχνικής ο ασθενής υποβάλλεται σε εξέταση προκειμένου να γίνει η διάγνωση. Η εξέταση περιλαμβάνει δύο στάδια:

Λήψη του ιατρικού ιστορικού του ασθενούς, έλεγχος προσώπου, γλώσσας, πτερυγίου ωτός, εξωτερικής εμφάνισης,  ευαίσθητων περιοχών καρπών και χεριών, εξέταση της κατάστασης της ονυχαίας πλάκας, της μορφής και της εξωτερικής της όψης. Ο ασθενής μπορεί να βρίσκεται σε ξαπλωτή, καθιστή ή όρθια στάση.

Προσδιορισμός των λεπτομερειών από την προκαταρκτική διάγνωση για τις προεξέχουσες περιοχές του κορμού από την πλευρά της κοιλιάς και της πλάτης. Επιπλέον, πραγματοποιούνται περαιτέρω έλεγχοι στις περιοχές των ποδιών και των πελμάτων.

 Λήψη του ιατρικού ιστορικού:

-          Γενικά στοιχεία του ασθενούς

-          Οι ενοχλήσεις και τα παράπονα του ασθενούς

-          Ιστορικό παρούσας ασθένειας

-          Τρόπος ζωής

-          Εξέταση της γενικής κατάστασης και της υγείας του.

Μασάζ κοιλιακής χώρας

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης προσπαθούμε να εντοπίσουμε την αιτία της ασθένειάς σας, η οποία προκαλεί πόνο σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σας. Για το λόγο αυτό, δεν είναι πάντα αναγκαία η θεραπεία της εστίας του πόνου, αλλά πρέπει να αναζητηθεί η αιτία που προκαλεί την εκδήλωση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Η γνωριμία μου με τη μέθοδο του κοιλιακού μασάζ έγινε πριν 12 χρόνια. Τα αποτελέσματα στους ασθενείς μου μετά την πρώτη συνεδρία κοιλιακού μασάζ: στο 85% αποκαθίσταται η λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και του οισοφάγου, εξαλείφεται η κοιλιακή διάταση, ο μετεωρισμός, η καούρα, η δυσκοιλιότητα, η νεφρική ανεπάρκεια, τα γυναικολογικά προβλήματα (άλγος από κύστες, άλγος κατά την έμμηνο ρύση κτλ.), συχνοουρία, προστατίτιδα, σεξουαλική ανικανότητα, παθήσεις του ήπατος και της χολής, παθήσεις του παγκρέατος, υπόταση-υπέρταση, δερματικές παθήσεις, μεταβολικές διαταραχές, ροχαλητό. Βελτιώνεται η κίνηση των αρθρώσεων του ισχίου και αποκαθίσταται το αναπνευστικό σύστημα.

Η κοιλιά αποτελεί ένα δεύτερο εγκέφαλο για τον άνθρωπο. Για το λόγο αυτό το μασάζ της κοιλιακής χώρας αποκαθιστά την κυκλοφορία του αίματος και εξασφαλίζει τον κορεσμό οξυγόνου στα όργανα του οργανισμού. 

Το κοιλιακό μασάζ μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας: από τη βρεφική έως την τρίτη ηλικία.

Αντενδείξεις: Εγκυμοσύνη, σχιζοφρένεια, νωπά μετεγχειρητικά ράμματα.

Πριν καταφύγετε στη λήψη φαρμάκων, στις ενέσεις κορτιζόνης και σε άλλα συναφή σκευάσματα και στις επεμβάσεις- ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ την αιτία της ασθένειας!

ΠΑΛΑΙΟΣΛΑΒΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - Μασάζ κοιλιακής χώρας

Η πίεση των εσωτερικών οργάνων της κοιλιάς αποτελεί μία αρχαία τεχνική, οι ρίζες της οποίας εντοπίζονται στα βάθη των αιώνων. Χάρη σε αυτήν την τεχνική, η οποία δεν απαιτεί κανέναν ιατρικό εξοπλισμό, η λειτουργία των εσωτερικών οργάνων βελτιώνεται αισθητά λόγω της ενεργοποίησης της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου.  Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο/η ειδικός ασκεί με τα χέρια του ελεγχόμενη πίεση επί του πάσχοντος οργάνου από την απαιτούμενη  γωνία σε συγκεκριμένες περιοχές. Ως αποτέλεσμα αποκαθίσταται και ομαλοποιείται η λειτουργία των οργάνων. Ενδείξεις: παθήσεις/ διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, διαταραχές των νεφρών, διαταραχές αναπνευστικών οργάνων, γυναικολογικές παθήσεις, διαταραχές μυοσκελετικού συστήματος κ.α.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΙΛΑΒΙΔΟΥ

Τηλ.: 6972 659 019 6977 506 851

Μασάζ Βελτίωσης του κέντρου βάρους- μασάζ Yumeiho

Εξπρές τοπικό μασάζ

Ρεφλεξοθεραπεία- μασάζ αγγίγματος ποδιών 

Ταϊλανδέζικο μασάζ

Μπαλινέζικο μασάζ

Ταϊλανδέζικο μασάζ με αιθέρια έλαια

Σιάτσου μασάζ

Μασάζ πλάτης και ποδιών

Μασάζ προσώπου

Anticellulite & slimming μασάζ

Μέθοδος παλαιοσλαβικού μασάζ εσωτερικών οργάνων

 система комментирования CACKLE


Последние комментарии
повышение квалификации